Statistik

Det er ingen hemmelighed at jeg er til statistikker. Jeg glemte at holde bloggens 1. års fødselsdag som var den 5. oktober. Akkeja, shit happens. I stedet smider jeg lige lidt statistik på:

Siden installation af Google Analytics den 5. januar 2010 har jeg haft 4.807 besøg (16 pr. dag) af 1.463 forskellige personer fra 29 lande. Det mest eksotiske besøg er fra Honolulu, Hawaii. Uha der kunne jeg godt ønske mig hen lige nu! 15.507 hits, eller sidevisninger om du vil, er det blevet til. Absolut topscorer var den 17. oktober, dagen efter barnebarnet Liv´s ankomst. Familie, venner og bekendte skulle jo ind og se vidunderet :-D. Det gav 85 besøg. 

199 kommentarer er det blevet til, hvilket ikke er meget, hvis jeg sammenligner med andre bloggere. 150 kommentarer er røget i spamfilteret. Tak Akismet!

Topsøgeord: Man finder mig ved at søge på “Blæst Regnfrakker” eller deraf afledte søgeord. Det regner og blæser jo på disse kanter. Jeg slutter heraf at vejret har stor betydning. 17 % af alle besøgende har fundet mig via søgemaskiner, aller-allerflest bruger Google. 46% indtaster simpelthen domænet i browseren, mens de sidste 37% kommer ind via link fra andre sider. 70% er gengangere mens de sidste 30% er gået forkert i byen.

Gennemsnitligt kigger man på 3,23 sider og det varer gennemsnitligt 6 minutter og 49 sekunder. 

Nu skal man jo tage statistik for hvad det er. Husk på, at man gennemsnitligt har det godt, hvis man ligger med fødderne i dybfryseren og hovedet i ovnen.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.