SDF

Tirsdag aften havde Digitalia i Skive inviteret Morsø Fotoklub til foredrag med den karismatiske billedmager og formand for SDF Per Valentin.

Det var dejligt at møde ligesindede i Skive. De havde disket op med kaffe/the og boller, så vi følte os rigtig velkommen. Jeg håber, at vi kan få et konstruktivt samarbejde med dem fremover, for så langt er der jo heller ikke. I hvert fald ikke for de der bor på Mors. Jeg har dog 80 km hver vej, så det er jo nok ikke ugentlige klubaftener vi skal samarbejde om, men vi kunne sagtens lave fælles arrangementer som eksempelvis turen til Fosdalen.

Vi fik et særdeles godt indtryk af hvordan SDF er skruet sammen, og hvis meningen var at kapre flere medlemmer, ja så lykkedes det. Jeg har hvert fald intentioner om at melde mig ind. Desværre kan der ikke findes fælles fodslag i klubben om et klubmedlemskab, så jeg må til lommerne og betale dobbelt pris for et personligt medlemsskab. Nå pyt! Dobbelt pris er stadig så billigt, at selv jeg kan deltage.

Nok så interessant var det indblik vi fik i, hvad der foregår i billedmagerens værksted. Nogle er karrige med at afsløre hvordan de arbejder, men ikke Per Valentin. For selv om han afslører nogle de virkemidler han anvender, er det ikke alle og enhver, der kan gøre ham kunsten efter. Om nogen overhovedet. Ganske som “vores egen billedmager” strøede han om sig med tips og trix til at gøre fotografiet mere se-værdigt.

Fotograf: Christian Jørgensen

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.