Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Skyer – Small·Talk Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

Skyer

Akkeja – det er ikke altid lige nemt. Tag f.eks. igår!
 Sidst på eftermiddagen, kørte jeg en tur over på billedskønne Mors,  for at få noget smukt med hjem. Vejrguderne var imidlertid ikke med mig. Ikke en sky på himlen var at se i miles omkreds. Jeg havde ellers planlagt at forevige Hanklit endnu engang, men denne gang med de skyer der manglede på mit billede “Cykelrytteren”.

Idag hvor jeg ikke har tid, er de der naturligvis. Skyerne. Et luxus-problem godtnok, og så længe jeg kan holde mine “problemer” på det niveau, så er jeg faktisk rigtig glad oveni låget.
Selv om jeg havde både overtræksbukser, gummistøvler og skorstenfejerhue på, så frøs jeg som en bette hund i en tynd snor, for jeg havde glemt min jakke. Jeg kom dog ikke helt tomhændet hjem.

Her tænker du på “Skyer”

 1. Hej Minna…
  Jae det kære lille mand..
  Han bliver nu udsat for lidt af hvert… håber han overlever den bakke så mange gange..
  JAE rigtig øv med de skyer.. hvorfor kommer de ikk når vi har fri og tid til at komme ud med vores lille kamera…. Dem som var i dag kan godt komme igen til weekenden og så stille vejr og høj sol.
  Så skal der fotograferes på liv og løs..
  Bedre held næste gang du har tid.
  Knuzzz Ulla

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.